Foto Lidija Lapajnar
GSM: 041 563 061
info@fotolidija.si

Izberite:  poročna_fotografija  fotografiranje_porok

Stranke o meni

''Moja fotografinja Lidija''

Spoznala sem jo pred nekaj leti. Slikala je poroko.Bila je neopazna, diskretna in prijazna.
In potem sem videla poročni album, ki ga je uredila ona.Takoj sem vedela, da bo slikala tudi mojo poroko.

Minilo je leto dni in je prišla. Moja poroka namreč. In fotografinja Lidija.
Dan za fotografiranje ni bil ravno najboljši, a je Lidija s svojim strokovnim znanjem trenutke ujela tako dobro, da se  s fotografij res vidi, da je bil to ''najlepši dan''. Pravzaprav je ves poročni album kot šopek nepozabnih spominov.

In tako sem se navadila na ''mojo Lidijo'', da sem jo vzela kar za svojo.
Ker spomine rada hranim na fotografijah, jo večkrat prosim za nasvet pri oblikovanju digitalne fotografije. Njen čut za lepo je dobra opora strokovnemu znanju in fotografinjo Lidijo bi z veseljem priporočila tudi Vam.

Da lepi spomini ne bi zbledeli!
Mojca Močnik


Fotografinjo Lidijo smo poklicali, ker že dlje časa poznamo njeno delo. Tudi mi smo si želeli tako lep krstni album, kot ga imajo prijatelji, sedaj pa se je izkazalo, da je naš še lepši ;-)
Na krstu je  nismo niti opazili, sedaj ko imamo album v rokah, pa vidimo, da je bila vedno ob pravih momentih na pravih mestih.  Smo navdušeni.
Za botre in babice smo naročili male fotoknjige in tudi tu se je Lidija potrudila.
Lidija, na naslednjem krstu si z nami!

Urška M. 


Kaj mi kot slikarki pomeni dobra fotografija? Ujeti tiste prave trenutke dogodka, kot je slikarska razstava in resnicoljubno predstaviti razstavljena slikarska dela.

Lidija s svojim strokovnim in profesionalnim pristopom in z izjemno občutljivostjo ustvarja fotografije, s katerimi ostaja zvesta estetskim standardom, pri čemer je ideja resnice tesno povezana z idejo lepote. Bistvo njenega fotografskega prikazovanja se zrcali v iskanju višje lepote v vseh oblikah. 

Zatorej Lidija navduši še tako zahtevnega opazovalca oziroma naročnika.

Erika Pavlin
dipl. slikarka


Fotografinja Lidija Lapajnar sodeluje z Baletno šolo Stevens že skoraj deset let. Njene fotografske izkušnje so iz predstave v predstavo boljše. Poudariti moramo, da je fotografiranje klasičnega baleta izredno zahtevno, saj je za čisto in dobro fotografijo treba ujeti gib, skok, osvetlitev, višino in razdaljo ob pravem trenutku. Lidiji to izredno lepo uspeva. Njene fotografije naših baletnih predstav so zelo cenjene in so bile objavljene že v več lokalnih časopisih kot tudi v Baletni reviji Društva baletnih umetnikov Slovenije. Na spletni strani naše šole je široka paleta njenih fotografij. Lidija ima izredno izostren občutek za uskladitev barve kostuma z ozadjem, posnetek giba povezanega z novim gibom in še za mnoge druge pomembne detajle. Baletna linija je  na fotografiji zelo pomembna in edinstvena natančnost Lidije je osnova za njen odličen uspeh. Sodelovanje z Lidijo je dvignilo nivo kakovosti in profesionalnosti naše baletne šole in baleta nasploh.

Nena Vrhovec Stevens
Baletna šola Stevens
http://www.stevensbalet.com/ Galerije različne vrste fotografij:
Naključne fotografije:
Designed by B&V Design team 2010 Izdelava spletnih strani B&V design | Copyrights reserved by Fotolidija.si - Kopiranje strani je prepovedano
link izmena mreža